Radionice

U ovom delu se nalaze radionice koje obuhvataju teme kojima se bavimo. Temu vi sami birate popunjavajući naše ankete, zatim mi pišemo tekstove i kačimo razne druge edukativne materijale na izabranu temu, a pored toga, ovde možete pronaći i govore naših gostujućih predavača o nekoj temi kojom se budemo bavile. Nadamo se da će vam svaka radionica biti zanimljiva i od pomoći!

Kako biti produktivan i iskoristiti vreme u karantinu na najbolji način?

Dosađuješ se u karantinu? Treba ti pomoć kako da ti brže prođu ovi teški dani? Onda si na pravom mestu. Tim NASA je tu da ti pomogne u tome kako da budeš produktivan i iskoristiš ovo vreme na najbolji način. Nadamo se da će ti se naše ideje svideti i da će ti biti od koristi.

Pročitaj više...

Kako poboljšati koncentraciju i stvoriti motivaciju za učenje?

Svi znamo koliko je koncentracija bitna, a pored koncentracije, motivacija je podjednako važna. Koncentracija olakšava učenje, ubrzava razumevanje i poboljšava memoriju. Definiše se kao usmeravanje uma, fokusiranje pažnje ili sposobnost da se obrati pažnja na samo jednu misao..

Pročitaj više...

Kako steći i poboljštati samopouzdanje?

Često nas nedostatak samopouzdanja sprečava u korišćenju našeg punog potencijala, postizanju ciljeva, pa i komunikaciji sa drugim ljudima. Samopouzdanje je osobina koja se stiče vremenom i kroz razna iskustva, ali se isto tako kroz neka iskustva i gubi...

Pročitaj više...

Planiranje i organizacija vremena

Život na zemlji i vreme koje imamo ovde su nam ograničeni. Zbog toga je važno da što pre shvatimo koliko su planiranje i organizacija vremena važni za naš svakodnevni život...

Pročitaj više...